5 tips til hvordan du kan få råd til sommerferien din

1. Refinansier dine lån

Er du en av de personene som er glad i å reise og skulle gjerne reist til enten Spania, Hellas eller Italia i sommer, men kontoen sier nei? Eller er du den personen som gjerne skulle kjøpt et sommerhus ved havet og tilbrakt sommeren der, men økonomien strekker ikke til? Har du flere lån kan du refinansiere og spare penger. Sammenligningstjenesten gir deg flere tilbud på refinansiering og långiveren du velger refinansierer for deg. I tillegg er servicen helt gratis og 100 % sikkert å bruke. Du kan faktisk ha muligheten til å bestille din drømmeferie allerede i morgen.

2. Benytt deg av Pengi.no

Søk om refinansiering på en enkel måte. Du trenger kun følge 3 enkle stegene. Disse 3 enkle stegene kan være din dør til sol, varme og hvite strender i sommer.

1. Fyll inn søknaden
2. Din søknad sendes til 15+ banker og långivere
3. Velg det billigste lånet og det lånet som passer til dine behov

Det er helt gratis og uforpliktende å gjennomføre denne prosessen. Det er også trygt å oppgi informasjonen din på vår profesjonelle og krypterte SSL-forbindelse.

Vi vil også gi deg noen enkle tips i forhold til din reise

3. Reis på de riktige dagene

Du kan spare mange penger ved å reise på de dagene ikke alle skal avsted. For eksempel kan det være dyrere å fly i helgen enn på en ukedag. Det vil også kunne lønne seg å reise til senere på dagen og hjem tidligere på dagen.

4. Kjøp din reise på de riktige dagene

Du kan også spare penger på å kjøpe din reise når etterspørselen er lavest. Den er som regel lavest i god tid før reise. Det vil si at du kan spare penger på å kjøpe din ferie så tidlig som mulig.

5. Til slutt, nyt ferien med penger på din konto

Etter at du har sendt inn søknaden blir denne sendt til 15+ banker og långivere. Blir du godkjent får du lånetilbud fra de forskjellige långiverne og kan velge ditt beste lån til den beste renten. Så vil du innen kort tid kunne kjenne sand mellom tærne på en liten øy i Hellas eller spise mye god pizza i Italia. Vi håper du får en fin ferie, og husk solkrem! Er du den personen som har refinansiert dine via Pengi.no og skal nå kjøpe deg et sommerhus, sier vi gratulerer og ha en fin sommer.

Send inn din søknad i dag og bestill din drømmereise i morgen!