Oppussingslån til drømmehjemmet?

Sammenlign lån til oppussing

Slik fungerer Pengi™

1. Søk via vår sikre låneportal

Du fyller kun ut informasjonen en gang, hvor vi sender søknaden til 15 troverdige banker og långivere. Ja, trygt og uforpliktende!

2. Bli matchet med de beste lånene

Gå forbi køen og fullfør hele lånesøknaden på nett – tjenesten er helt uforpliktende. Du sammenligner de beste lånetilbudene fra 15+ långivere.

3. Nå kan du velge ditt beste lån

Spar tusenvis av kroner på det riktige lånet. Rask utbetaling direkte til din konto.

Trenger du et lån til å oppussing slik at du kan få drømmehjemmet? Eller ønsker du verdiøkning før salg? Et oppussingslån er en rask og enkel måte å få startet renoveringen snarest. Søk og velg det mest optimale lånet til oppussing. Søknaden din blir sendt til 15+ långivere. Søk uforpliktende i dag og la bankene kjempe om deg!

Lån til oppussing - du er ikke alene!

Du ønsker kanskje å endre flisene på badet eller å gi kjøkkenet et sårt løft, men lurer på hvordan du kan finansiere slike drømmer? Du er ikke alene om slike tanker, og med et forbrukslån har du mulighet til å gjøre drømmer om til virkelighet! En fersk undersøkelse viser at hele 45 % av alle forbrukslån i Norge brukes på renovering. Det blir ikke stilt noen krav til hva slags eiendom det er. Det eneste du trenger er iver etter å renovere, så hjelper lånet til med finansieringen av prosjektet.

Oppussingslån

Via Pengi.no kan du låne opp til 500 000 uten sikkerhet, med en nedbetalingstid på 15 år. Lån uten sikkerhet betyr at du ikke trenger å stille sikkerhet i eiendommen din. Renten på lånet settes basert på en individuell vurdering. Pengene kan du også bruke pengene på interiør enten utenfor, på soverommet eller i stua.

Vi ser på det som positivt at du ønsker å investere i boligen din og det kan også bidra til ditt psykiske og fysiske velvær. Når du pusser opp boligen kan det selvfølgelig også gi en verdiøkning på boligen om du planlegger salg, det er jo bare en bonus. Et lån rettet til oppussing kan derfor være ideelt for både banken og ditt eget velvære.

Hvorfor søke om et oppussingslån?

Med et oppussingslån kan ditt hjem bli som nytt igjen. Dette kan være en fordel om du bare bare vil ha et koseligere hjem, men også om du tenker å selge. Da kan prisen gå opp mer enn hva du brukte på oppussingen. Det kan faktisk være en god handel. Det vil også være fordelaktig å lage en oppussingsplan før du selger. Det som pleier å være det viktigste er kjøkkenet og badet, men det er også det som er det dyreste å pusse opp. En heloppussing på et bad kan uten problemer komme på over 100 000 kr. Derfor er det viktig å først lage et budsjett og en plan. På den måten vet du hvor stort beløp du trenger for å gjennomføre prosjektet. Om du ender opp med mange smålån kan det bli unødvendig dyrt.

8 unike fordeler med oppussingslån fra Pengi

Verdiøkning på boligen

Økt trivsel i hjemmet

Enkel søknadsprosess

Det er uforpliktende

Bli matchet med de beste lånene

Søknaden sendes til 15+ långivere

Lån opptil 500 000 kr

Mulighet til å få skattefradrag for renter

Så mye trenger du å låne

Å pusse opp kan fort bli ganske dyrt. De dyreste rommene å pusse opp er badet og kjøkkenet. For et bad kan man regne med 30 000 kr pr m2, noe som innebærer at det uten problemer kan havne på 100 000. Å renovere et kjøkken kan koste nesten like mye, avhengig av hvor lukseriøst du vil ha det. Derfor tilbys du å låne opptil 500 000 kr som kan dekke de flestes behov. Tilbakebetalingstiden velger du selv og kan være opptil 15 år sånn at det passer din økonomi. Vi anbefaler også at du kontakter ulike håndtverkere først for å sammenligne hvor mye de tar betalt.