Lån penger til skiferien

Spenn skiene fast og dra på skiferie

Vi hjelper deg realisere skidrømmen

Er du også født med ski på beina? Eller liker du deg best på afterski? Norge har en lang skihistore, derfor ønsker vi at du skal ha mulighet til å låne penger til skiferie, dersom lommeboken ikke strekker til. Vi vet det ski er en kostbar sport, og at skiferier ikke nødvendigvis blir prioritert når det er vanskelig å få endene til og møtes. Heldigvis kan et lån hjelpe deg realisere skidrømmen.

Skiferien er for alle

De fleste nordmenn har en spesiell forkjærlighet for Norges skikultur, som trolig kommer av at vi har svært gode profesjonelle skiløpere, men også det faktum at mange “vanlige” nordmenn er flinke til å både stå og gå på ski. Vi har bymarka, nydelige vidder og et mangfold av ulike alpinanlegg rundt om i Norge som er passende for store og små, nybegynnere og erfarne.

Uavhengige om du liker fart og spenning i alpinbakken eller rask skøyting i nypreparerte langrennsløyper, er en ting sikkert: Det er ubeskrivelig deilig å ha ski på beina. Med et forbrukslån fra Pengi gir vi deg muligheten til å realisere hvilken skidrøm du måtte ønske, enten det er alpetur med gutta, afterski med venninner eller roligere høyfjellshygge med familien. Vårt lån dekker alles ønsker, og vi gir deg nå muligheten til å gjøre som så mange før deg - å ta opp et lån slik at du kan realisere drømmene.

Ferietur til Alpene eller norsk fjellkos

Lånet kategoriseres som et lån uten sikkerhet, noe som betyr at vi ikke stiller noe krav til hva summen må brukes på. Derfor står du selv fritt til å råde over ditt lån, og legge opp ditt eget budsjett slik du måtte ønske å disponere pengene. Er dere en guttegjeng som skal prøve dere på utfor i Chamonix, danse på St. Anton’s kjente afterski Crazy Kangaroo, eller ønsker du kanskje å se det kjente Tobleronefjellet i Matterhorn? Skimulighetene i alpene er uendelige, og dekker mer eller mindre alles behov. Det er mulig å bestille ulike pakkeløsninger: Du kan enten skreddersy din unike løsning eller benytte deg av de mange skipakkene som allerede er lagd av forskjellige skispesialister på markedet.

Med det sagt, trenger en ikke dra til utlandet for å få gode skifasiliteter, ettersom Norge er et fantastisk land å stå på ski i. I tillegg slipper man lang reisevei og kulturforskjeller. En undersøkelse gjennomført av TNS Gallup viste at nærmere én million nordmenn besøker et alpinanlegg minst en gang i løpet av skisesong. Alpinanleggenes Landsforening gjennomførte en annen analyse, hvor det viser seg at 25 % av norske alpinkjørere ønsker bratte løyper, og ser på seg selv som eksperter. De ønsker derfor variasjon i bakkene. Store velutviklede alpinanlegg som Voss, Kvitfjell og Bjorli har stort fall i bakkene, og kan derfor møte nordmenns ønske om variasjon i bakkene. Videre har for eksempel har Trysil Norges største alpinsenter, med hele 67 bakker som passer store og små.

Nytt skiutstyr til reisen?

Skulle du ønske du hadde muligheten til å modernisere utstyret ditt til skiferien din? Ettersom forbrukslånet er et lån uten sikkerhet, har du muligheten til å benytte en viss sum på nytt skiutstyr om ønskelig. Det betyr at du kan kjøpe deg de nyeste skiene fra Head eller K2, slik at du kan optimalisere farten din i bakken ytterligere. Skulle du ønske at du i tillegg kunne oppdatere skijakken eller skibuksen din, eller få deg nye Oakley eller POC-briller til hjelmen? Dette får du du muligheten til ved å ta opp et forbrukslån via Pengi. Når vi sier at vi gjør skiferien mulig, så mener vi det! Alt vi ønsker er at du skal være lykkelig og skape nye minner enten det er med familie eller venner.

Søk lån

Vår søknad er lett å forstå. Din ene søknad blir sendt til over 15 banker og långivere. Du kan dermed få lånetilbud som er skreddersydd etter ditt økonomiske behov. De gjør en individuell kalkulasjon og utfra ditt økonomiske ståsted beregnes din rentesats.

Etter du har valgt lånet du ønsker kan du signere med BankID. Når du har pengene tilgjengelig disponibelt for deg slik at du kan starte planleggingen og bookingen for fullt. Du kan søke om lån fra 5 000 til 500 000 kroner, noe som gir deg store muligheter. Du kan selv velge å spare opp nesten alt til skiferien, eller låne her og nå, og betale tilbake senere. Med en nedbetalingstid på maks 15 år har du uansett stor fleksibilitet.