Refinansier lånene dine og spar penger hver måned!

Et samlet lån er enklere og kan gi bedre rente
 • Få opptil 15 lånetilbud
 • Det er uforpliktende
 • Lav rente fra 6,99 %

Sammenlign lånetilbud fra 15+ långivere!

 • *

Pengi.no markedsfører Centum Finans AS sin tjeneste, en låneagent for mer enn 15 ulike långivere.

 • Grunnkrav for å søke:
 • Minst 18 år
 • Årsinntekt over 120 000 kr.
 • Ingen betalingsanmerkninger
 • Være lignet/skattet til Norge i over 3 år

Søknaden mottas av Pengi.no og vil bli behandlet av Centum Finans AS. Det gjennomføres kredittsjekk av alle som søker via Pengi.no.

Standardeksempel:
65 000 kr o/5 år gir. eff.rente 16,6 %. Etabl.geb 950 kr. Totalt 93 730 kr.

* Månedlig avdrag er beregnet ut fra en eksempelrente på 13,49 %. Søknaden blir vurdert individuelt og renten kan variere mellom 6,99% og 26,9%. Eff. rente (APR) er vanligvis på minimum 9,2% - maksimum 33,3%. Du kan nedbetale lånet på minimum 1 år og maksimum 15 år.

I samarbeid med Centum
Refinansier lånene dine og spar penger hver måned!

Slik fungerer Pengi™

1. Søk via vår sikre låneportal

Du fyller kun ut informasjonen en gang, hvor vi sender søknaden til 15 troverdige banker og långivere . Ja, trygt og uforpliktende!

2. Bli matchet med de beste lånene

Gå forbi køen og få lånetilbud fra opptil 15 banker og långivere – og tjenesten er helt uforpliktende. Velg fra flere lånetilbud.

3. Nå kan du velge ditt beste lån

Velg det beste lånet og la din nye långiver tar hånd om refinansieringen. Låner du mer vil du få utbetaling direkte til din konto.

Refinansier lånene dine og spar penger!

Har du flere smålån? Ønsker du å spare penger og gjøre livet litt lettere? Gjør som mange andre fornuftige nordmenn og benytt deg av muligheten til å samle dyre smålån inn til ett samlet, billigere lån! Om du refinansierer lånene dine, har du mulighet til å få et billigere lån med lavere rente. Som forbruker gir dette deg fordelen av å nedbetale ett lån fremfor mange smålån. Slik at du får bedre oversikt over din økonomi. Det er penger som kan gi deg en romsligere økonomi i hverdagen eller som du kan bruke på opplevelser.

Gjennom én enkelt søknad har du muligheten til å samle lånene dine og penger. Pengene du sparer på refinansieringen kan du bruke slik du måtte ønske; på drømmereisen, til oppussing eller raskere nedbetaling av lånet.

Samle lånene dine gjennom refinansiering

Få tilbud fra 15+ banker og långivere på å refinansiere lånene dine

Det er mange som har den oppfatningen at det er dyrt og vanskelig å refinansiere lån. Det stemmer ikke. En refinansiering handler om å samle lånene dine og gi deg en mer oversiklig og bedre økonomi. Du trenger bare fylle ut skjemaet vårt én gang, og deretter analyseres økonomien din slik at du blir matchet med de beste bankene, banker som er eksperter på refinansiering. Du velger det beste tilbudet på å samle lånene dine. Søknaden din blir sendt til 15+ långivere som så kjemper om å få deg som kunde. Tjenesten er uforpliktede. Hva har du å tape? Ingenting. Gjør deg og lommeboken din en tjeneste- fyll ut skjemaet nå og spar penger på å refinansiere lånene dine!

Søk refinansiering nå

Dine fordeler med refinansiering

Om du samler lånene dine kan du ende opp med en lavere rente, men det er også andre fordeler. Ved å samle lånene dine kan du også få oversikt over dine månedlige renteutgifter. Dersom du har mange smålån kan det være vanskelig å få oversikt, spesielt hvis kostnadene iblant kan variere fra måned til måned. Gjennom en rask og enkel søknad via Pengi.no kan du samle lån på opptil 500 000 kr og få flere lånetilbud på refinansieringen. Etter du har søkt kan du i ro og mak se over tilbudene og velge akkurat det som passer deg best. På den måten kan du være sikker på å få det beste lånet for deg. Om du i framtiden trenger å låne mer penger så forbedrer det også dine sjanser å ha så lave rentekostnader som mulig. Det gjelder ikke bare om du vil å et nytt forbrukslån, men også for boliglån og billån. Så det å samle lånene dine og senke rentekostnadene kan være en god investering på mange måter. Søknaden er dessuten kostnadsfri og uforpliktende, så om du ikke er fornøyd med noen av tilbudene, så behøver du ikke betale noe som helst.

Refinansiere lånene dine

Hva kan du refinansiere?

Du kan søke om å refinansiere eksisterende forbrukslån, SMS-lån og kredittgjeld. Boliglån, billån og andre lignende lån bruker å ha en lav rente i forveien og er ikke verdt å refinansiere her. I sammenheng med søknaden blir du kontaktet av långiveren og dere kommer da overens om hvilke lån som skal samles. Når dere har blitt enige er det långiveren som tar av seg alt det praktiske. Det kan være en god idè å søke med en medsøker når du samler lånene dine. Det er for å gi deg en så god rente som mulig, spesielt når det kommer til høye lånebeløp som kan være vanskeligere å få innvilget. Om du vil søke med en medsøker velger du dette i søknadsformularet. Dere må begge to møte kravene til långiveren for å få innvilget lånesøknaden. Renten ligger på mellom 6,99 % og 26,9 %, så om dette er lavere enn hva du har i dag kan det være en god idè å søke.

8 unike grunner til å refinansiere lånene dine
 • Enklere betalingsprosess
 • Du kanspare penger og får en bekymring mindre
 • Du kan få en romsligere økonomi
 • Det er uforpliktende
 • Bli matchet med de beste lånene
 • Sammenlign lånetilbud fra 15+ långivere
 • Lån opptil 500 000 kr
 • Mulighet til å få skattefradrag for renter

Lavere rente gir romsligere økonomi

Vi ser at mange nordmenn har tatt opp dyre lån de siste årene. Det er et faktum at de fleste forbrukslånene kan samles til et lån som gir deg en lavere rente. For deg som forbruker betyr det at du får mer penger til overs hver måned. Vi har sett utallige par som refinansierer lånene sine og får råd til drømmereisen eller får nok kapital til å pusse opp hjemmet. Etter du har valgt ditt ønskede lån tar din nye bank hånd om resten. Det er derfor en enkel prosess å skulle refinansiere.

Refinansier i dag

Billig lån med lav rente - refinansier og spar penger!

Verdt å tenke på ved refinansiering

Før du søker om å samle lånene dine finnes det noen ting å tenke på. Alle vil selvfølgelig få så lav rente som mulig på lånene, vi gir derfor noen tips for å maksimere dine sjanser. Selv om refinansieringslån ofte senker rentene burde du sammenligne disse før du søker. Via Pengi.no blir dette litt enklere siden du kan samle inn lånetilbud fra flere banker med bare en søknad. En annen ting du burde gjøre er å søke sammen med en medsøker, om det er mulig. Dette innebærer at dere deler på betalingsansvaret og det burde derfor være en person som står deg nær. Når dere er to tar utlåneren en mindre risiko, derfor er også vilkårene bedre. Ha i mente at dere begge to må møte kravene for å kunne søke.

Hvor mye kan du spare?

Renten du tilbys med et refinansieringslån via pengi ligger mellom 6,99 – 26,9 %. For større lån kan du velge en lengre tilbakebetalingstid en med små lån. Om dette er lavere enn hva du allerede har kan du spare penger på dine rentekostnader hver måned. Når du søker kan du også se din estimerte månedskostnad. Om du ikke blir fornøyd med ditt tilbud kan du alltids takke nei, helt kostnadsfritt. Søknaden er derfor helt kostnadsfri og uforpliktende.

Når bør man søke om refinansiering?

Det kan være en god idè å søke om refinansiering om din økonomiske situasjon har endret seg siden du lånte sist. For eksempel om du har blitt kvitt betalingsanmerkninger, fått en annen ansettelse, høyere lønn, eller lignende. Dette kommer til syne i en kredittsjekk og långiveren kommer til å se dette som et tegn på at du utgjør en mindre risiko enn tidligere. Renten du får baseres på din kredittvurderingen og din betalingsevne. Om du forbedrer denne kan du ofte få en lavere rente med bedre lånevilkår.

Om du har mange ulike lån hos ulike långivere kan du til og med søke om refinansiere disse for å få et bedre overblikk over din økonomi. Å ha mange ulike fakturaer å ha oversikt over kan være forvirrende og gjøre det vanskeligere å holde budsjett, spesielt om man ikke har et annuitetslån. Om du samler alle dine lån og kreditter på et sted får du til dels bedre oversikt, men også muligheten til å reforhandle om lånene dine og muligvis også oppnå lavere renter.

Et annet tilfelle der det er smart å søke om refinansiering er om du har tatt dyre SMS-lån eller lignende lån. Disse har ofte en veldig høy effektiv årsrente og det kan tilkomme mange ekstragebyr dersom du glemmer en betaling. Om dette gjelder deg anbefaler vi at du søker om refinansiering. Da kan du også forbedre dine lånevilkår og økonomiske situasjon.

Søk nå

Hvorfor bør du sammenligne renter før du låner?

Når du søker om lån via Pengi, behandles søknaden av opptil 16 forskjellige banker og långivere. Disse långiverne har forskjellige krav og kriterier de ser etter når de vurderer lånesøknader. På grunn av dette, kan renten variere kraftig fra långiver til långiver, avhengig av forutsetningene dine. Selv små renteforskjeller kan føre til store forskjeller i hvor mye lånet koster deg, spesielt hvis det er et stort lån over en lengre periode. Siden det ikke koster noe å søke gjennom en låneformidler, anbefaler vi dette til alle som er på utkikk etter et privatlån. Du kan sammenligne ulike tilbud i fred og ro, og det tas bare en kredittsjekk når du søker.

Hvor mange lånetilbud får man?

Når du sender inn din søknad formidles den videre til opptil 16 ulike banker og långivere. Alle disse långiverne tilbyr dog ikke lån mellom 5 000 og 500 000 kr. Så hvilke tilbud du kan motta avhenger også av hvilket beløp du søker om. Kravene for de ulike långiverne varierer også. Om kredittsjekken din er god, så øker dine sjanser for å bli godkjent av mange banker og långivere. For å forbedre dine sjanser kan du til og med søke med en medsøker.

Dra nytte av den historisk lave styringsrenten

Styringsrenten er nå historisk lav. Hvis du søkte om lån for noen år siden da renten var høyere, kan det være lurt å refinansiere lånene dine slik at du kan utnytte dagens rente. Det er alltid en god idé å se over lånene sine en gang i året, for å se om man kan senke utgiftene. Selv om det bare er brøkdeler av en prosent som skiller mellom de ulike tilbyderne, kan det utgjøre stor forskjell for større lån med lang tilbakebetalingstid. Å ha alle lånene dine samlet på ett sted har også mange andre fordeler, inkludert en enklere oversikt over økonomien din.

Refinansiere nå

Forbedre din kredittvurdering

Ved å samle dine lån kan du senke dine rentekostnader og på den måten gjennomføre en bedre kredittsjekk. Dette forbedrer dine muligheter om du vil kjøpe eiendom, bil eller lignende i fremtiden. Så bortsett fra at du muligvis kommer til å spare penger hver måned kan det ha andre positive effekter på din økonomiske situasjon. Du får til og med en bedre oversikt over dine lån og minsker risken for å misse en tilbakebetaling, som kan lede til betalingsanmerkninger. Å ha alle dine lån og kreditter samlet på et sted er et bedre alternativ enn å ha mange ulike smålån. Ved å senke dine rentekostnader kan til til og med bruke pengene til å nedbetale ditt lån raskere, som i lengded gir enda lavere månedskostnader.

Hvilke lån kan man samle?

Du kan samle alt fra forbrukslån, SMS-lån, gjeld fra kredittkort, billån, reiselån og lignende. Så lenge som du har et lån med en rente du ikke er fornøyd med kan du søke om å samle disse via Pengi.no. Renten varierer fra 6,99 % - 33,3 % og for større beløp med lengre tilbakebetalingstid bruker denne være høyere enn for mindre lån. Så om du nå har ett eller flere lån med en rente høyere enn dette anbefaler vi har du søker og ser om du kan senke dine rentekostnader. Søknaden er kostnadsfri og uforpliktende, så du kan søke og takke nei til tilbudet om du ikke er fornøyd med vilkårene dine.

Refinansiere lånene dine