Med et reiselån har du råd til drømmeferien!

Ferieturen er bare noen tastetrykk unna

Slik fungerer Pengi™

1. Søk via vår sikre låneportal

Du fyller kun ut informasjonen en gang, hvor vi sender søknaden til 15 troverdige banker. Ja, trygt og uforpliktende!

2. Bli matchet med de beste lånene

Gå forbi køen og få opptil 15 lånetilbud i dag – og vi hjelper deg helt uforpliktende. Vi finner de beste lånetilbudene til deg.

3. Nå kan du velge ditt beste lån

Spar tusenvis av kroner på det riktige lånet. Rask utbetaling direkte til din konto.

Lån til reise og fly avgårde i morgen!

Har du lyst til å reise, men usikker på hvordan du kan finansiere drømmen? Ta opp et forbrukslån og reis når du måtte ønske. Via Pengi.no har du muligheten til å sende inn én enkelt søknad og få lånetilbud fra 15+ banker og långivere.

Reis når du vil, hvor du vil

Det er et velkjent fenomen at mange nordmenn må vente til den årlige utbetalingen av ferie- og skattepengene, før vi har råd til å betale årets ferietur. Å bestille i siste liten resulterer i mindre utvalg og dyrere reise. Dette er utslagsgivende ettersom det ikke kun er selve reisen som skal dekkes; hotell, mat, aktiviteter og andre goder skal også betales. Med et forbrukslån får du pengene sikkert utbetalt direkte til din konto.

Hvor kan jeg reise?

Ønsker du å bestige Matchu Pitcu, drømme deg bort på en Karibisk stand eller vil du utforske Norges spektakulære fjell og fjorder? Fordelen med forbrukslån er at du selv kan velge hvor, når og hvordan du skal reise. Det eneste du trenger er å pakke kofferten og sette snuten mot ønsket destinasjon. Et lån gir deg muligheten til å reise på jentetur til London, bryllupsreise til Maldivene eller familieferie langs Norges nydelige kyst.

8 unike fordeler med reiselån

Ha råd til drømmeferien med en gang

Reis hvor og når du vil - kun fantasien setter grenser

Senk skuldrene og slipp økonomiske bekymringer på ferie

Det er uforpliktende

Bli matchet med de beste lånene

Søknaden blir sendt til 15+ banker og långivere

Lån opptil 500 000 kr

Mulighet til å få skattefradrag for renter

Hvor mye kan jeg låne?

Bekymrer du deg om økonomien på reise? Med et lån til reise kan du legge problemene til side på ferien, for du kan låne fra 5 000 kroner med en gang! Senk skuldrene og slipp økonomiske bekymringer; vi syns nemlig det er bedre at du koser deg istedenfor at du er trist og lei. Opplev sol, få kulturelle inntrykk og nyt livet som ferierende.

Lån til reise uten å gjøre denne feilen

Når man låner penger til reise og flybilletter så pleier det ofte å handle om mindre lånebeløp og da er det lett å lokkes av raske og enkle penger fra SMS-lån. Men disse lånene blir fort en dyr affære og det er sjeldent verdt det. Om du vil finne en seriøs långiver har du kommet til rett sted. Via Pengi.no kan du få tilbud fra opptil 15 ulike banker og långivere med en søknad.

Sammenlign før du booker

Det er ikke bare lån du kan spare penger på å sammenligne. De ulike flyselskapene og reiseselskapene kan også variere mye i kostnad, avhengig av hvor og når du skal reise. Selv om enkelte flyselskap anses for å være billigere enn andre så tar de iblant veldig høye priser om det er stor etterspørsel på enkelte datoer. Derfor er det veldig bra å kunne benytte seg av tjenester som Skyscanner for fly og Booking.com for hoteller. Her får du et enkelt overblikk over prisene og du kan selv skreddersy søkningen etter akkurat dine krav.