Spar penger på å sammenligne lån

Finn ditt beste lån i en jungel av låntilbydere!

Sammenlign forbrukslån og spar penger

Når du søker lån gjennom våre sider blir din søknad vurdert individuelt hos hver og en av bankene. Betingelsene blir bestemt ut fra din personlige økonomi. Du svar med opptil 15 lånetilbud, hvor du velger tilbudet som gir deg de beste vilkårene.

Noen lån er dyrere enn andre. Hvis du fyller ut søknaden får du svar på hvilket lån som passer for deg og din økonomi. Fordi lånene er personlige kan man ikke si noe om hvilken bank som er best egnet for deg, uten å vite noe om din bakgrunn, økonomi og lånesum. Det lønner seg uansett å gjennomføre en søknad så du får tilbud fra forskjellige banker, så du er sikkert på å velge rett lån.

Ved å få oversikt over og sammenligne flere banker er vi med på å gjøre lånebransjen mer gjennomskuelig, samt senke renten. Det er ikke lenger slik at èn søknad kun gir èn lånemulighet. Nå får du som forbruker gunstigere vilkår gjennom oversikt og valgmuligheter.

I dag er den gjennomsnittelige renten i Norge bare en tredjedel av hva den var for 30 år siden. Det er til forbrukerens fordel.

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er som regel et lån uten sikkerhet, altså et lån hvor du ikke har eiendeler i pant. Fordi det ikke er noe i pant er det en større risiko for bankene, derfor er renten også noe høyere på forbrukslån enn på et boliglån. Forbrukslånene på Pengi.no går fra 5.000 opptil 500.000.

Lånet du kan bruke på det du ønsker. Det kan være en tannlegeregning som må betales, en bil som skal erstattes eller et bad som må pusses opp. Et forbrukslån vil ikke ta utgangspunkt i hva du bruker pengene på, men din personlige økonomi og risikoen for å låne ut til akkurat deg. Sammenlign og finn det beste lånet.

Hva er fordelene med en låneformidler?

En låneformidler gjør det raskt og enkelt å sammenligne lån. Du trenger kun sende én søknad, men får lånetilbud fra flere forskjellige banker og utlånere. Søknaden er dessuten kostnadsfri, ikke-bindene og det gjøres kun én kredittsjekk. Dersom du ikke er fornøyd med tilbudene, kan du selvfølgelig takke nei. Denne nye formen for långivning har revolusjonert markedet og økt kundens makt ved å gi større valgfrihet og mer informasjon.

Fordelene ved sammenligning

Om du vil låne penger lønner det seg uansett å sammenligne forskjellige lån. Det er mye å spare på å velge lånet som gir deg de beste vilkårene.

Pengi.no lar deg sammenligne lån fra opptil 15 banker, helt uforpliktende. En søknad gir der deg flere tilbud, så du kan orientere deg i markedet og få oversikt, før du velger lånet du ønsker. I tabellen ser også dine faste månedlige kostnader, så det ikke kommer noen overraskelser i forbindelse med lånet. Lån enkelt og trygt.