Slik får du råd til oppussingen

På tide med et friskere pust i hjemmet? Hva med å pusse opp kjøkkenet eller lage en fin uteplass til de lange sommernetter? Flere nordmenn velger å pusse opp hjemmene sine. Det kan være dyrt å pusse opp, men ved å ta opp et forbrukslån eller refinansiere dine lån så kan du få råd til å pusse opp. Fordelen med dette er at du selv kan velge hva du skal bruke pengene til.

Det finnes utallige forskjellige lånetilbydere der ute. For at du skal kunne forsikre deg om at du får det beste tilbudet som passer deg kan du enkelt benytte deg av en sammenligningstjeneste og fylle ut søknaden på bare få minutter. Vi kan garantere deg at du vil kunne finne et godt lån ved å søke via Pengi.no.

Lån opptil 500 000 kr til å pusse opp kjøkkenet

Ønsker du deg et stort kjøkken hvor du kan samle hele familien eller venner til god mat og et hyggelig selskap? Føler du at det kjøkkenet du har nå er for lite eller for slitent til at du i det hele tatt finner inspirasjon til å lage mat der? Da kan du få finansieringshjelp. Søk kostnadsfritt og uforpliktende om å låne opptil 500 000 kr til å realisere dine ønsker om et drømmekjøkken.

3 tips til hvordan du kan oppgradere kjøkkenet uten å bruke for mye penger

Her er noen tips til hvordan du kan gjøre kjøkkenet ditt både praktisk og trendy uten å måtte sprenge budsjettet.

1. Gå for det hvite og lyse kjøkkenet

Det hvite kjøkkenet går aldri av moten. Samtidig vil det hvite kjøkkenet lyse opp og gjøre at kjøkkenet ditt ser større ut. Velger du et hvitt kjøkken kan du også kombinere interiøret i andre farger som kan skape alt fra en retro til en luksuriøs atmosfære.

2. Vær kreativ i dekorasjonen og interiøret

Du kan enkelt skape et personlig preg på kjøkkenet ved å finne nye ting som kan dekorere og pynte kjøkkenet ditt. Du kan for eksempel finne skatter på loppemarkeder eller kjøpe med noen fine planter og urter som du putter i keramikk- eller stål krukker. Det trenger ikke være dyrt å lage drømmekjøkken ditt så lenge du henter inspirasjon og kreativitet fra interiørtips kan du enkelt forvandle kjøkkenet til et hyggelig sted for hele familien.

3. Bygg og design hyller og annen interiør selv

Kanskje kan du bygge dette selv eller kjenner noen som har en liten “byggmester Bob” i seg. Før du søker fortvilt rundt etter akkurat det du vil ha kan det være både billigere og enklere å bygge ting selv til kjøkkenet. Kanskje har du noen ekstra planker eller annet materiale til overs fra oppussingen du kan bruke til å designe dine egne hyller. På denne måten kan du enkelt designe hyllene eller det du vil lage etter dine ønsker og rommets utseende. Hyllene kan du enkelt fylle med noen nydelige glass eller for eksempel søte skåler med noe godt i.

Les mer her

Om du har funnet mange skatter på loppemarked kan du også enkelt oppgradere disse etter dine egne ønsker. Hva med for eksempel å lage dine egne tallerkener som kan pynte opp kjøkkenet eller bruke de til å skape ditt egent preg over middagen:

Les mer her

Mer inspirasjon til hva du kan lage selv kan du finne her: