Sånn fungerer det

Formålet med denne siden er å beskrive hvordan låneprosessen fungerer. Vi vil at du skal finne det riktige lånet for deg. Gjennom Pengi kan du finne frem til ditt forbrukslån. Det gjelder uansett om dette er første gangen du skal låne penger, eller om du ønsker å refinansiere lånene dine. Fordi du får flere lånetilbud å velge mellom skal du nok finne lånet som passer deg. Det er uforpliktende å bruke denne tjenesten.

Du fyller inn din informasjon, trygt og sikkert

For å kunne finne det riktige lånet for deg, trenger vi litt informasjon om deg og din økonomi. På Pengi er sikkerheten god – og det er vi stolte av. Derfor er det helt trygt å bruke Pengi. Din informasjon sendes 100 % kryptert til 15+ banker og långivere. Deretter blir opplysningene behandlet helt konfidensielt. Du sender én søknad, men kan velge mellom flere lånetilbud. Husk at det er uforpliktende servicen.

Ditt lån beregnes

Med utgangspunkt i din unike økonomiske profil får du skreddersydd dine lånemulighetene. Det er fortsatt uforpliktende å bruke tjenesten.

Du kan nå velge det riktige lånet

Du fortjener best mulig lån. Derfor kan du nå velge det lånet som du selv synes virker mest fornuftig. Vi hjelper deg naturligvis fremdeles med uforpliktende service.

Hvilke lånevilkår får man?

Er du kanskje typen som liker båter, men ikke ønsker å eie verken båt eller tilhørende vannaktiviteter. Derfor er det mulig å bruke båtlånet på andre sjøvennlig aktiviteter som cruise. Cruise er en svært populær reisemåte til havs, trolig fordi det er både komfortabelt, opplevelsesrikt og sosialt. Det finnes cruiseskip til alle målgrupper: familier, eldre, all-inclusive, eller romantisk ferie for to. Det flotte med cruise er at potensielle destinasjoner, og tidsrammer er endeløse. Du kan for eksempel dra på opp til fire-ukers cruise i Karibien, fem-dagers cruise på Norskekysten, eller to-ukers cruise i Middelhavet. Er du av typen som ønsker sol og varme, eller er det viktigere at fasilitetene dekker et spesielt behov? En cruiseferie har garantert noe som passer deg! Søk om vårt lån i dag, og bestill ferien allerede i morgen.